Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ STAGE

  καταργουνται συμφωνα με δηλωσεις κυβερνητικων στελεχω οι συμβασεις stage στο δημοσιο αλλα ...μεταφερονται συμφωνα με τις ιδιες δηλωσεις στον ιδωιτκο τομεα.

   Επισης ακουστηκε στις ειδησεις πως στην βολυηση τη κυβερνησης ειναι να καταργηθει πληρως το καθεστως των συμβασιουχων στο δημοσιο(να πανε σπιτι τους δηλαδη οι περισσοτεροι, ελαχιστοι να μονομοποιηθουν).

   Τα παραπανω συν το χαστουκι απο την Ευρωπη μαρτυρουν οτι η κατασταση της οικονομιας στην χωρα ειναι στην χειροτερη φαση της απο ποτε και φυσικα οι λγικες αντιμετωπισης στοχευουν παλι την ιδια ακτηγορια πολιτων, τους μικρομεσαιους.

    Στο Δημο Καλαμαριας(οπως και σε δημους σ ολη την χωρα)υπρχουν συμπολιτες μας που προσφερουν χρόνια τωρα δίχως α μονιμοποιουνται(3μηνες κλπ σμβασεις-μπλοκακι-συμβασεις εργου κλπ)

  επισης υπαρχουν πολλοι συμπολιτες μας που ευελπιστουν καποια στιγμη να προσληφθουν εστω και ως συμβασιουχοι για μερικους μηνες

 ερωτημα

τι θα απογινουν ολοι αυτοι οι ανθρωποι;

θα δεχτει ο δημος την καταργηση των συμβασιουχων ή θα προσανατολιστει επιτελους στην δημιουργια νεων δημοτικων επιχειρησεων οπου θα απασχολησουν περσσοτερα ατομα με κερδος και για τους εργαζομενους αλλα και για την τοπικη οικονομια;

   

Δεν υπάρχουν σχόλια: